Boerenmarkt impressie

Was u er ook, afgelopen weekend? De Boerenmarkt was een geweldig succes. Weer heel veel mensen namen een kijkje op het Landje van B, en daar bleef het niet bij. Ik heb tientallen mensen blij gemaakt met advies, plantjes, en vooral advies over plantjes! Samen met mijn collega ondernemers en vele vrijwilligers hebben we weer alles uit de kas(t) gehaald om de Boerenmarkt op de kaart te zetten. Het leek zelfs wel, alsof wij zelf het weer hadden uitgekozen. Mooier kon niet!

Onze ouwe trouwe deed het prima als tomatenkraam. We hebben totaal 118 kilo bio tomaten aan de man gebracht. Gifvrij opgekweekt!

Een kraam waar je verse onbespoten natuurkruiden en seizoensgroenten kunt kopen. Hoe heerlijk is dat! Het kon niet alleen tijdens de boerenmarkt. Het kan ELKE DAG*.

Scharreleieren, biologische groenten & kruiden koop je bij de Smikkeltuin. Dit is de moeder van mijn man Bas, achter de groenste kraam van de boerenmarkt. Maar nu wordt de kraam weer bemand door NATUURmensen*! Geen gewone mensen, maar mensen met een bijzondere eigenschap (die hun dag besteden bij stichting de Waerden) en net als ik gek zijn op plantjes, maar dól op de eetbare soorten. In de kraam verkopen zij o.a. mijn eigen groenten en -kruiden. Geen gewone, maar NATUURkruiden, omdat ik bij de teelt ervan geen bestrijdingsmiddelen gebruik!

*De NATUURkraam van de Waerden wordt bemand door NATUURmensen op alle doordeweekse dagen (behalve vrijdag)

Het voelt zo gaaf om deze bijzondere mensen een fijne en nuttige dagbesteding te bieden. Het is echt een WIN-WIN voor mijn bedrijf. Want terwijl zij de klanten helpen, heb ik mijn handen vrij om verder te werken aan de bevoorrading – oftewel mijn passie: de nieuwe kweek!

Laat u de versafdeling van uw supermarkt eens links liggen en komt u eens langs bij onze NATUURkraam. U doet uzelf en onze NATUURmensen er een groot plezier mee!

Bianca Bakker.  Pure groet vanaf ‘t Landje van B’
06 1443 8026
bianca@puurtuinen.nl   
‘t Landje van B’ Spekkenwegje 8, 2071 KC Santpoort-Noord

Foto’s: © Beeldverhaal.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *