Ik houd van mijn Flowertruck

Ik weet me geen raad zonder mijn truck.

Keuzestress, we kennen het allemaal. Kies ik voor een verre vakantie of voor het verbouwen van mijn huis? Neem ik de hele familie mee uit wokken of ga ik heel sjiek met mijn partner uit eten? Laat ik dit jaar nu eindelijk eens mijn tuin onder handen nemen of…? Vult u maar in. Er zijn maar weinigen met een carte blanche. Zeker in januari, na de dure decembermaand. Keuzes horen erbij. Ook ik moet ze maken. De meeste keuzes maak ik vanuit mijn onderbuik/gevoel. Dat is echt mijn kompas. Eerst vraag ik me af, of ik er blij van word. Zo ja, dan zie ik het plaatje meteen voor me. YES, denk ik dan. Pas dan bekijk ik of het haalbaar is, en wat de beste oplossing is voor de problemen die ik tegenkom.

Zo ging en gaat het ook bij de keuze van mijn auto. U kent ‘m vast wel, mijn ouwe trouwe. Zoniet: het is een GMC High Sierra uit 1980 en ik heb ‘m al ruim twintig jaar. Deze maand is voor Puurtuinen de enige echt rustige maand van het jaar en staat mijn pick up stil. Krijgt ze meteen ’n beetje nieuwe olie, paar nieuwe onderdelen, APK, worden roestplekjes bijgewerkt… ik kan niet zeggen dat ze erna weer als nieuw uitziet, het blijft een oudje. Maar ik houd van dat ding. We hebben samen al zoveel meegemaakt…

Duizenden plantjes heeft ze bij mijn klanten afgeleverd. Tonnen tuinafval hebben we naar de stort gebracht. Bloemenkraam tijdens markten, flowertruck geweest. Eigenlijk de voorloper van de foodtruck 😉 Onze drie kinderen van school gehaald. Ontelbare keren naar mijn ‘Landje van B’ gebracht. In ’n heel hete zomer heeft ze zelfs een keer als zwembad dienst gedaan. Een stuk landbouwplastic, een paar kuub water een een paar blije kinderen erin.

Ieder zijn vak. Deze maand wordt mijn ouwe trouwe dus weer in de watten gelegd bij de garage – door een vakman. Nee, voor mij geen nieuwe technische snufjes. Daar word ik niet blij van. Niet in de auto, niet in huis, niet in mijn werk. Deze website met mijn eigen teksten, video’s en foto’s is het vernuftigste waarop ik mezelf het afgelopen jaar heb getrakteerd. Maar ook dat laat ik doen – door een vakvrouw. Laat mij maar bij het oude vertrouwde werk met mijn handen. Bij de ambacht. Heerlijk met mijn oude mechanische truck vol aarde en plantjes bij u thuis aan de slag. Een hovenier heeft ook keuzestress, maar nooit in een tuin!

Weg met uw keuzestress. Een natuurtuin is het hele jaar door vol leven en dus het hele jaar interessant om naar te kijken. Kunt u zich al een beetje voorstellen hoe dat voelt? Ik kom graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Nadat u uw tuinwensen heeft uitgesproken, en ik die heb gecombineerd met de Puurtuinen visie, zie ik onmiddellijk het plaatje voor me. Eentje waar ik blij van word. Nadat de mogelijkheden met u zijn doorgenomen, hoef ik er alleen nog maar voor te zorgen dat u er ook blij van word.

Dat dat lukt, zie ik aan mijn klantenbestand: Veel klanten heb ik al langer dan mijn truck!

Heeft u advies nodig? Wanneer ik voor het eerst –vrijblijvend- een kijkje in uw tuin kom nemen, beoordeel ik eerst de bodem en het licht. Ik schat de mogelijkheden in, vraag u het hemd van uw lijf over uw wensen en –heel belangrijk- uw mogelijkheden tot onderhoud.

Bianca Bakker.  Pure groet vanaf ‘t Landje van B’
06 1443 8026  bianca@puurtuinen.nl   
‘t Landje van B’ Spekkenwegje 8, 2071 KC Santpoort-Noord

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *